Prodaja zemljišta u Zemunu naselje Galenika

avatar

logo kuca prostorDirekcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je oglas o javnom nadmetanju za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Beograda na lokaciji „Galenika“ u opštini Zemun. Zemljište će biti prodato investitoru koji ponudi najveću cenu, a prijave za učešće se podnose do 17. oktobra 2016. godine, dok će se javno nadmetanje održati 18. oktobra u Direkciji.

Ponuđene su dve pojedinačne građevinske parcele površina 3.802m2 i 3.231m2, na kojima je planirana izgradnja privrednih delatnosti, dok u okviru ove zone nije dozvoljena izgradnja stambenih objekata. Lokacija je infrastrukturno opremljena, a obaveza investitora je da izvede sve radove na pripremanju i opremanju građevinskog zemljišta u okviru građevinskih parcela koje su predmet otuđenja.

Zemljište se nalazi iza kompleksa fabrike „Galenika“, između auto-puta E75 i Batajničkog puta. Početni iznos cene za otuđenje građevinskog zemljišta utvrđen je na osnovu procene tržišne vrednosti, koju je izradila Uprava javnih prihoda grada Beograda i iznosi 9.209,24 dinara po metru kvadratnom zemljišta, tako da ukupan početni iznos za prvu građevinsku parcelu iznosi 35.013.530,48 dinara, a za drugu 29.755.054,44 dinara.

Izvor: Direkcija za gradjevinsko zemljište i izgradnju Beograda JP

pdfPreuzmite oglas3.58 MB

 

1,931 pregleda ukupno, 3 pregleda danas

Kategorija : Aktuelno &Blog

Webmasteri

Naš baner na Vašem sajtu


hit counter

Marketing

Reklamirajte se na našem i povećajte posećenost vašeg sajta.
Pogledajte našu ponudu.

Društvene mreže

Facebook Twitter