Novi agenti za nekretnine

avatar

NOVI AGENTI

Na svečanom prijemu, u petak 5. februara 2016. godine, u Klubu Narodnih poslanika na Dedinju u Beogradu, a u organizaciji Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, ukupno 487 agenta za nekretnine, koji su u januarskom ispitnom roku položili stručni ispit iz ove oblasti, je dobilo svoja uverenja i diplome.

Ovo je do sada treći ispitni rok za posrednike u prometu i zakupu nepokretnosti, na koji je izašlo ukupno 706 kandidata, sa prolaznošću od 55%.

Do sada smo imali nešto više od 1.200 licenciranih agenata, a zajedno sa novim „diplomcima“ Srbija sada ima 1.723 agenta za nekretnine koji su stekli licencu za rad.

Oni će prema novom Zakonu o posredovanju u prometu nepokretnosti imati pravo i potrebne kvalifikacije da se bave ovim poslom. Diplome je uručio viši savetnik u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, ujedno i predsednik ispitne komisije za polaganje ispita, Željko Stojanović.

MINISTARSTVO TRGOVINE

Kao i kod agenata koji su ovaj ispit položili u prethodnim rokovima, i novi agenti su rekli da je bio veoma ozbiljan i odnosio se na četiri stručne oblasti, a težinu ispita potvrđuje i činjenica da je prosečna prolaznost na sva tri ispitna roka 61%.

 

Izvor: Halo oglasi

1,403 pregleda ukupno, 1 pregleda danas

Kategorija : Aktuelno &Blog

1 komentar → “Novi agenti za nekretnine”

  1. avatar

    Vaer333

    feb 23, 2016

    Svaka cast!


Webmasteri

Naš baner na Vašem sajtu


hit counter

Marketing

Reklamirajte se na našem i povećajte posećenost vašeg sajta.
Pogledajte našu ponudu.

Društvene mreže

Facebook Twitter